print

همایش رسالت اساتید در دهه پنجم انقلاب اسلامی

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان گلستان، همایش رسالت اساتید در دهه پنجم انقلاب اسلامی با موضوع تبیین بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی با سخنرانی دکتر محمدحسین صفارهرندی «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در سالن رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

 

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: خوشبختانه استقبال خوبی در بین اساتید و بزرگان از این بیانیه شده است در فصل اول بر روی راه پیموده شده تمرکز دارد و اینکه آیا مسیری که طی شده باعث ضرر ما شده یا توانستیم به فتوحات زیادی دست یابیم. بیانیه گام دوم نتیجه یک ماه فکر است که وقت زیادی از سوی رهبر معظم انقلاب برای تدوین و نگارش آن صرف شده است و برخلاف عده‌ای غیر منصف که این بیانیه را یک متن معمولی می‌دانند برای هر کلمه‌اش تامل و فکر شده است.

 

عضو تشخیص مصلحت نظام گفت: بیانیه گام دوم باید بارها خوانده شود و روی الفاظ آن باید دقت کرد و بنا به گفته آیت الله شب زنده دار خواندن و تامل بر روی مطالب بیانیه از تاکیدات و خواسته‌های رهبر معظم انقلاب است.

 

وی افزود: خوشبختانه استقبال خوبی در بین اساتید و بزرگان از این بیانیه شده است .این بیانیه در فصل اول بر روی راه پیموده شده تمرکز دارد و اینکه آیا مسیری که طی شده باعث ضرر ما شده یا توانستیم به فتوحات زیادی دست یابیم.

 

وی ادامه داد: برخلاف عده‌ای که تصور می‌کنند انقلاب پدیده‌ای برای به زیر کشیدن یک جریان فاسد بوده که با جابجایی حکومت ماموریت خود را انجام داده و دیگر لازم نیست آن مسیر را ادمه دهد و یا گروهی دیگر پا را فراتر گذاشته و انقلاب را مانع پیشرفت کشور می دانند باید گفت انقلاب مهم‌ترین انتخاب ما بوده است.

 

عضو تشخیص مصلحت نظام  بیان کرد: لازم است در باره چرایی وقوع انقلاب و این‌که در چه شرایط تاریخی این پدیده شکل گرفت بازخوانی شود چرا که انقلاب برای ما یک امر بدیهی است اما دشمنان با قالتاق بازی می‌خواهند سر نسلی که با آن دوره فاصله دارد کلاه بگذارند که خداوند حجت‌های زیادی برای حقانیت این راه در چنته دارد.

 

صفارهرندی گفت: همه مخالفان جمهوری اسلامی اعتراف به پیشرفت ایران دارند و آخرین اظهارات را اردشیر زاهدی مطرح کرد که این 40 سال را سراسر افتخار برای ایران خواند.

 

ایشان درباره هدف انقلاب اسلامی بیان کرد: در انقلاب اسلامی هرچند ما معتقدیم حتما شرایط زیست بهتر برای مردم در نظر گرفته شده بود اما سقف خواسته‌ها این نبود. آنانی که انقلاب ما را از نزدیک دیدند معتقدند نمی‌توان آن را انقلابی از جنس اقتصاد یا برای بهبود وضعیت معیشتی دانست و مقایسه انقلاب با انقلاب کبیر فرانسه،کوبا و یا الجزایر اشتباه است.

 

وی ادامه داد: هرجا انقلاب به خواسته‌های خود نرسید دلیلش فاصله گرفتن از آرمان‌ها و انقلابی عمل نکردن بود و متاسفانه برخی روزنامه‌های خاص، تیتر اصلی اخبار خود را بر این قرار دادند که جمهوری اسلامی حاضر به جبران اشتباهات خود است که تمرکز برروی ناکارآمدی انقلاب جفا بوده است.

 

هرندی افزود: هرجا ازاصول اولیه انقلاب فاصله گرفتیم ناکامی‌ها به سراغمان آمد. در اوایل انقلاب  کسانی مدیریت را به دست گرفتند که نمی‌خواستند تغییری ایجاد کنند و تنها به دنبال این بودند وضع موجود را حفظ کنند.

 

صفار هرندی توضیح داد: موتور پیشران انقلاب را در برخی جاها خاموش کردیم. انحرافی که در اذهان وجود دارد، تبعیت کردن از مکاتب انحرافی پیش از انقلاب بوده که مجاهدین خلق و نهضت آزادی ثمره آن تفکر است و عده‌ای از بازماندگان آنان امروز همان راه را ادامه می‌دهند.

 

عضو تشخیص مصلحت نظام افزود: به نظر من صداقت نهضت آزادی که علنا با انقلاب اسلامی مخالفت می‌کند بیشتر از جریاناتی است که در ظاهر ادعای انقلابی‌گری دارند  و در رفتار غیر انقلابی عمل می‌کنند.

 

 

صفار هرندی ادامه داد: اثبات حقانیت انقلاب کلام نخست رهبری در بیانیه گام دوم است، باید فتوحات و جلو آمدن‌ها را لیست کنیم و بخواهیم ببینیم کدام محصول انقلاب و کدام محصول شرایط طبیعی است.

 

وی افزود: 40سال از انقلاب گذشت و ما ماهواره امید را به فضا فرستادیم امروز با همه فشارهای دشمن فضای علمی چنان رونقی دارد که موشک پرتابگر و ماهواره را خودش ساخته است اما کشوری مانند مصر همچنان درجا می‌زند.

 

آن وقت یکی از بزرگان ما به سفر خارجی می رود و بعد می گوید که ما 70 سال از ترکیه عقب هستیم! اما آیا ما واقعا از ترکیه اینقدر عقب هستیم؟

 

وی توضیح داد: اقتصادی که این همه برایش عزا گرفتیم رتبه 18، قدرت نظامی 13 و در رتبه بندی در قدرت دفاعی 7، در نانوتکنولوژی 7 و در شاخص توسعه نیروی انسانی رتبه نخست را داریم یعنی جمهوری اسلامی با روحیه انقلابی در حال پیشرفت است.

 

صفار هرندی ادامه داد: زمانی آمریکایی‌ها برای ایران حداکثر اعتباری که قائل بودند در حد گماشتن یک مأمور بود اما امروز اعتراف می‌کنند باید ایران را به عنوان گرداننده غرب آسیا به رسمیت شناخت و پیش از اینکه قدرت را پیدا کنیم می‌گفتند به ایران چه مربوط است که در اوضاع کشورهای عربی دخالت کند، اما بعد از طریق روسیه پیغام می دهند که در نشست با موضوع سوریه حتما ایران حضور داشته باشد و آنوقت ایران برای شرکت در این نشست شرط می گذارد که مورد قبول طرف مقابل قرار می‌گیرد.

 

وی مهم‌ترین بخش این بیانیه را جوانگرای آن دانست و افزود: جوانگرایی به معنای انتقال مسئولیت‌ها از نسل‌های نخستین به نسل‌های بعدی شروع شده و رهبری در این مسیر پرچم دار است و اعلام کردند هر پیشنهادی برای انتصابات می آورید از جوانان باشد.

 

همایش رسالت اساتید در دهه پنجم انقلاب اسلامی و تبیین بیانیه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در گرگان برگزار شد.