print

اجتماع جریان‌های فکری مختلف در پویش حمایت دانشگاهیان از سیل زدگان، فرصت بی بدیلی برای کشور است

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، حجت الاسلام دکتر ابوالفضل شکوری گفت؛ جریان‌های فکری متفاوت در یک امر ملّی در این پویش دور هم جمع شده‌اند و این فرصت غنیمتی برای کشور است. امیدواریم در غیر موضوع بلایای طبیعی نیز شاهد چنین حرکاتی باشیم، چراکه لازم است نخبگان در امور ملّی با هم همفکری و رایزنی کنند.

 دکتر شکوری ادامه داد؛ وظیفه دینی، ملّی و ایمانی ماست که به دادِ سیل زدگان برسیم. نخبگان و دانشگاهیان در کشور آبرو و جایگاهی دارند که باید آن را برای بسیجِ مردم در حمایت از سیل زدگان خرج کنند.

 

همچنین غلامرضا ظریفیان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: از مجموعه فرهیختگان و دانشگاهیان کشور انتظار می رود تا به بهترین وجهی به کمک مردم سیل زده بروند. صد هزار استاد دانشگاه با هزینه همین ملت رشد کرده‌اند و به لحاظ ملّی مدیون این مردم هستند. باید برای آینده پیش‌بینی‌هایی انجام شود، این انسجام میان استادان دانشگاه که به ابتکار بسیج اساتید شکل گرفته است، امید را در جامعه ایجاد خواهد کرد و این پویش در این جهت بسیار مؤثر خواهد بود.

فرهمندپور عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران نیز در این نشست گفت: طبق پژوهش‌های صورت گرفته بازماندگان زلزله بم، پس ‌از ازدواج، مورد هجمه تهدیدات اجتماعی قرار گرفته‌اند که در جای خود قابل تأمل و بررسی است. ازاین رو ضمن ارسال کمک های نقدی نباید تنها به خسارت‌های مادی معطوف شود.

 

دکتر سیدشمس الدین حسینی وزیر اسبق امور اقتصادی و دارایی نیز در این نشست حضور دانشگاهیان برای بررسی و آسیب‌شناسی دانشگاه‌ها، دانشگاهیان و دانشجویان آسیب دیده در حوادث اخیر را مهم دانست.

حجت‌الاسلام شکوری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه تربیت مدرس در پویش ملّی دانشگاهیان در حمایت از سیل زدگان گفت: جریان‌های فکری مختلف و نخبگان باید در امور علمی باهم همفکری کرده و مسائل کشور را حل کنند.