print

تفاهم همکاری مشترک بسیج اساتید کرمان و پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان کرمان، دکتر محمود بابایی سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان به همراه معاونین و مسئولین این سازمان با دکتر قاسم محمدی نژاد مدیر پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان و مدیران گروه‌های علمی پژوهشکده در محل پژوهشکده دیدار و گفتگو کردند.

 

در ابتدا دکتر قاسم محمدی نژاد ضمن خیر مقدم به دکتر بابایی و همراهان به تشریح اهداف، رویکردها و اقدامات پژوهشکده پرداخت. ایشان به عنوان مدیر قطب گیاهان مقاوم به کم آبی و شوری کشور با ارائه توضیحاتی درخصوص گیاهان مقاوم به شوری، مهم‌ترین اقدامات پژوهشکده در زمینه پژوهش در جهت اصلاح نژاد این محصولات را تشریح کرد.

 

دکتر محمدی نژاد با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین اقدامات وی اخذ ردیف بودجه مستقل مالی برای پژوهشکده بوده است ظرفیت علمی تحقیقاتی اساتید بسیجی را در پوشش طرح‌ها و پروژه های پژوهشکده راهگشا دانست.

 

مدیر پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان تولید اولین رقم اصلاح شده زیره سبز متحمل به خشکی، تولید لاین اصلاح شده گلرنگ متحمل به خشکی و تولید گیاه جدید تریتی پایروم (گندم مقاوم به شوری) را گوشه‌ای از اقدامات پژوهشکده برشمرد.

 

وی ضمن تاکید بر اهمیت روحیه بسیجی و تاثیرات شگرف این روحیه در حل مسائل و مشکلات مختلف، ظرفیت راه اندازی یک اندیشکده معطوف به آب، کشاورزی و محصولات مقاوم به شوری و خشکی را در مجموعه بسیج اساتید لازم و ضروری دانست.

 

دکتر محمدی نژاد با اعلام آمادگی پژوهشکده در عقد تفاهم همکاری فی ما بین با مجموعه بسیج اساتید، این اقدام را گام نخستی در همکاری مشترک و استفاده از ظرفیت سرشار اساتید بسیجی دانست.

 

در ادامه دکتر محمود بابایی ضمن تشکر از میزبانی پژوهشکده به دکتر محمدی نژاد و همکاران خداقوت گفت.

 

بابایی ارتباط بسیج اساتید با بدنه جامعه را مهم و از اهداف راهبردی این سازمان ارزیابی کرد.

 

سرپرست بسیج اساتید استان کرمان با تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها، اهداف و رویکردهای بسیج اساتید نگاه حل المسائلی به مشکلات را از رویکردهای اصلی مجموعه دانست.

 

سرپرست سازمان بسیج اساتید استان کرمان همکاری با مجموعه‌های خیریه و راه اندازی اندیشکده‌های مسئله محور را در همین راستا بیان کرد.

 

دکتر بابایی با تشریح نیاز مناطق محروم استان در حوزه کشاورزی و تولید محصولات مقرون به صرفه در شرایط کم آبی فعالیت پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان را بسیار ارزشمند تلقی کرد و همکاری این مجموعه با بسیج را حلال بسیاری از مشکلات مردم مناطق محروم ارزیابی کرد.

 

وی ظرفیت اردوهای جهادی را قابل تامل دانست و ارائه آموزش‌های لازم در زمینه کاشت محصولات مقاوم به خشکی و شوری را در قالب این اردوها و طرح ها در ارتباط مستقیم با محرومین مهم دانست.

 

در ادامه این جلسه معاونین بسیج اساتید استان  به ارائه نظرات خویش پرداختند.

 

دکتر امینی زاده معاون تربیت و آموزش بسیج اساتید استان کرمان  با اشاره به ظرفیت اردوهای جهادی آن را فرصتی ارزشمند برای انتقال دانش و آگاهی به مردم مناطق محروم ارزیابی کرد. فعال نمودن بازوهای اجتماعی و فرهنگی در شهرستان ها جهت انتقال این دانش و آگاهی ر ا نیز مهم دانست.

 

دکتر حجت بابایی معاون فرهنگی بسیج اساتید استان کرمان نیز با اشاره به تلاش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در معرفی برند طیب این اقدام را در راستای معرفی غذای سالم و حلال معرفی کرد. فرصتهای فرهنگی جهت تبادل ایده و نظر را نیز از دیگر اقدامات مشترک بین مجموعه بسیج و پژوهشکده ارزیابی نمود.

 

دکتر تابلی معاون بررسی و تحلیل بسیج اساتید استان نیز با ارائه ایده راه اندازی مجموعه‌های آینده پژوهی در قالب مدارس حکمرانی سبز و مرتبط با مجموعه کشاورزی آموزش درست و پایهای را راهگشای حل مسائل دانست و ظرفیت اساتید بسیجی در تحقق این مهم را فرصتی ارزشمند عنوان کرد.

 

درپایان دکتر محمدی نژاد مدیر پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان با مفید و سازنده ارزیابی نمودن این جلسه خواستار عقد تفاهم نامه فی ما بین جهت همکاری مشترک بسیج اساتید استان کرمان و پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان  در راستای حل مسائل مرتبط با آب، کشاورزی و محیط زیست در قالب اندیشکده‌های مسئله محور و استفاده از ظرفیت اساتید بسیجی و مجموعه بسیج در نیل به اهداف گام دوم انقلاب اسلامی شد.

 

 

در راستای حل مسائل مرتبط با آب، کشاورزی و محیط زیست در قالب اندیشکده‌های مسئله محور و استفاده از ظرفیت اساتید بسیجی، تفاهم‌نامه همکاری میان بسیج اساتید استان کرمان و پژوهشکده فناوری تولیدات گیاهی دانشگاه شهید باهنر کرمان منعقد شد.