تشکل‌یافتگی مردم در مدیریت بحران سیل موجب هراس لیدرهای باشگاهی احزاب شده است

asatid-ghadiri

تشکل‌یافتگی مردم در مدیریت بحران سیل موجب هراس لیدرهای باشگاهی احزاب شده است

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: در حادثهٔ سیل اخیر، باشگاه احزاب غایب بزرگ صحنه‌های طوفانی سیلاب و روند امداد و نجات بودند اما نیروهای مردمی در صحنه عمل خود را متشکّل کردند و این تشکل یافتگی موجب هراس برخی لیدرهای باشگاهی احزاب نظیر حجاریان و عباس عبدی شده است.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید کشور و به نقل از فارس، مجتبی زارعی عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در شورای مرکزی جامعه اسلامی فرهنگیان، گفت: احزاب ایرانی با دوری از محتوای علمی-تئوریک و دور ماندن از مردم، به حیات فرمالیستی و موسمی روی آورده که برای گذار از این وضع به انقلاب در رفتار و برنامه نیازمندند.

وی افزود: غالب احزاب اصولگرا و اصلاح طلب به دلیل ناتوانی در بازتولید مبانی فکری و ناتوانی در مهارت‌های تشکیلاتی برای ارتباط با مردم و جوانان به دور زدن مردم روی آورده و توأمان از مبناگرایی و مردم‌گرایی فاصله گرفته و تشکیلات، که باید مرکز کنش‌گری‌های انقلابی و مردم گرایانه باشد را به اتاق‌های اداری و سازمان‌های محفلی تبدیل کردند.

زارعی ادامه داد: ظاهرگرایی، اداری شدن اعضای هیئت‌های مرکزی احزاب، محافظه‌کاری و فقدان امتداد اجتماعی از پیامدهای احزاب محفلی و مردم گریز است. 

عضو گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس گفت: احزاب و تشکل‌های ایرانی اسلام‌گرا و دارای دغدغه در حل مشکلات مردم با تأسی از انقلاب ارتباطی امام خمینی (ره) در سیاست  باید در تعامل خود با مردم بخصوص جوانان تجدید نظر کنند و از رفتارهای فصلی و موسمی و نگاه ابزاری به سیاست و مردم دست کشند و به باز تولید نقش خود در رابطه‌ها مبادرت کنند تا بتوانند تولید قدرت و هویت کنند.

وی با بیان اینکه سنت اسلامی جمهور مردم را امانت الهی می‌داند اما غالب احزاب موجود بجز زمان انتخابات با مردم رابطه‌ای ندارند، تصریح کرد: احزاب و تشکل‌ها باید بگویند که در نسبت‌های حزب-دین، حزب-مردم، حزب-روش، حزب-سیاست و قدرت، حزب-دولت، حزب-حزب، حزب-بین‌الملل، حزب-قانون، حزب-الگوی پیشرفت ایرانی و اسلامی، حزب-اخلاق، حزب-عدالت، حزب-فساد ستیزی و... چگونه می‌اندیشند؛ زیرا تا احزاب و تشکل‌ها در این نسبت‌ها امتداد تئوریک و اجتماعی پیدا نکنند جایگاهی در بین مردم نخواهند یافت.

زارعی تاکید کرد: احزاب باید از رضاخان و محمدرضا شاه که مؤسس دور زدن مردم بودند درس و عبرت گرفته و خود را به دامان مردم باز گردانند. 

رئیس سازمان بسیج اساتید عنوان کرد: با توجه به کاستی‌ها و تقصیرهای محافل و سرکردگان باشگاه احزاب، تشکل‌های اصلاح طلب و اصولگرا جای خود را به تفکر و گفتمان مردم گرایانِ انقلابی داده‌اند و اکنون مردم گرایانِ انقلابی در تعامل با توده مردم و حتی نخبگان حائز احترام اند؛ کما این که در حادثهٔ سیل اخیر، باشگاه  احزاب غایب بزرگ صحنه‌های طوفانی سیلاب و روند امداد و نجات بودند اما نیروهای مردمی در صحنهٔ عمل، خود را متشکّل کردند و به افزایش سرمایهٔ اجتماعی جمهوری اسلامی در میانهٔ تحریم جنایتکاران غربی منجر شدند.

وی اظهار داشت: برای همین است که این تشکل یافتگی مردم در مدیریت بحران سیل موجب هراس برخی لیدرهای باشگاهی احزاب نظیر حجاریان و عباس عبدی شده است.

زارعی در پایان ضمن تجلیل از نقش سازنده جامعه اسلامی فرهنگیان  از تشکل‌ها و احزاب اصولگرا خواست با توجه به مؤلفه‌های گفتمانی و تجربه مردم گرایان انقلابی به  بازیابی خود در سپهر افکار عمومی و در توجه به حل مشکلات مردم برآیند.

در این جلسه آقایان کریمی فیروزجایی دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان و بادامچیان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی نیز سخنرانی کردند.

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.